ProDiag ondersteunt de internationale markt met hoogwaardige hulpmiddelen binnen de diagnostiek. Ons portfolio bedient de gehele markt: van apparatuur op het lab tot testen voor thuis, ProDiag kan alles leveren!

In 2003 is het bedrijf opgezet door Anton Pruijssers. Anton brengt meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in de commerciële gezondheidssector met zich mee. Samen met zijn team draagt hij graag zijn steentje bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg wereldwijd, daarom is het ook ProDiag’s missie om professionele diagnostiek beschikbaar te maken voor iedereen.  

Om deze reden is eind 2021 ook een vestiging in Kampala, Oeganda geopend. Vanuit hier wordt gekeken hoe de producten van ProDiag een verschil kunnen maken voor veel voorkomende ziekten in Afrika zoals o.a. Tuberculosis, Malaria en HIV.  

De cultuur binnen ons bedrijf is dynamisch, met een sterke passie voor het vinden van nieuwe oplossingen voor onze klanten. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze hoogwaardige producten, geleverd door een gemotiveerd team dat staat te popelen om hen alles over de producten te vertellen zodat zijzelf ook een expert worden!

Wil je meer weten over ons of over ProDiag? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of mail naar info@prodiag.nl.

Kwaliteit: standaard business voor ProDiag

Het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit is standaard business voor ProDiag. Niet alleen zijn we volledig toegewijd aan het leveren van producten en diensten met de hoogste normen van kwaliteit, prestaties en veiligheid, elk lid van ons team neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het naleven van onze kwaliteitsrichtlijnen. We nemen de wettelijke eisen erg serieus en in lijn met de eisen voor de ISO 13485 hebben wij een uitgebreid kwaliteitssysteem opgezet.

ISO 13485

ISO 13485 is een internationale norm die van toepassing is op fabrikanten, distributeurs en leveranciers van medische hulpmiddelen. Het naleven van deze norm toont aan dat het bedrijf in kwestie voldoet aan de wettelijke vereisten met betrekking tot het werken met medische hulpmiddelen. ProDiag voldoet aan al deze eisen en op 9 maart 2022 ontving het bedrijf zijn ISO 13485 certificering. Dit betekent dat een derde partij onafhankelijk heeft geconcludeerd dat ProDiag voldoet aan de eisen van de norm.

Het ProDiag Team

Met 25 jaar ervaring in de commerciële Healthcare, geeft Anton vorm aan ProDiag B.V.. Hij heeft die ervaring opgedaan bij en met vooraanstaande organisaties als Roche Diagnostics, Roche Pharma, PharmAccess International, Hitachi PHVC, InTec Products en andere organisaties als consultant en interim manager. Vanuit de holding van ProDiag B.V. (Anton Pruijssers Management Group B.V.), voert Anton wereldwijd consultancy en interim management opdrachten uit voor klanten en zit daarmee op de voorste rij vooraan om de product portefeuille van ProDiag verder uit te breiden. Anton heeft Bewegingswetenschappen en bedrijfskunde gestudeerd aan respectievelijk de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Rotterdam School of Management in (uiteraard) Rotterdam. Hij houdt van alle soorten muziek en watersport, wintersport en tennis.

Anna is opgegroeid in Nepal. Haar ouders werkten daar als arts in een lepra ziekenhuis. Eenmaal terug in Nederland studeerde zij Internationaal Recht aan de Universiteit van Maastricht. Ontwikkelingswerk werd met de paplepel ingegoten en het was daarom ook geen verrassing dat ze haar carrière begon als Proces Manager bij het Medical Credit Fund (MCF). Het MCF verstrekt micro kredieten aan gezondheidsinstellingen in Sub-Sahara Afrika om de kwaliteit van zorg te verbeteren en toegankelijker te maken voor de armen. Haar Sub-Sahara Afrika ervaringen heeft ze mogen uitbreiden toen ze als consultant diverse projecten heeft gedaan voor o.a. PharmAccess, SafeCare, InTec Products en het Joep Lange Institute for Global Health and Development. Momenteel woont ze in Oeganda waar ze het ProDiag Afrika Office bestuurt met Oscar Ssuna Walumgebe.

Oscar woonde zes jaar in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar hij werkte als allrounder in de outdoor festival industrie. Tijdens deze periode behaalde hij een certificaat voor Marketing & Sales aan de Universiteit van Zuid-Afrika (UNISA). In 2016 keerde hij terug naar Oeganda, waar hij een baan kreeg aangeboden bij Majestic Brands als hoofd van het Business Development team. Majestic Brands valt onder het koninkrijk van de Buganda (de grootste stam in Oeganda), hij werkte hier t/m januari 2021. Momenteel leidt hij, samen met Anna Theuvenet het kantoor van ProDiag Afrika in Oeganda. Oscar is geïnteresseerd in de culturele en traditionele aspecten van intellectueel eigendom, muziek, festivals en hardlopen.

Geboren in Parijs in 1976, een sociaal en empathisch persoon die geniet van het leven!
Xavier heeft altijd gewerkt in de medische apparatuur en diagnostiek sector, hij heeft voor verschillende bedrijven gewerkt met een gevarieerde grootte, binnen deze bedrijven heeft hij functies gehad in sales, marketing en sales management. Hij is van nature erg nieuwsgierig en krijgt energie van het contact met andere mensen, hij geniet ervan om mensen beter te leren kennen en om samen verder te groeien. Om Xavier’s batterijen écht goed op te laden is interactie met mensen cruciaal, daarnaast heeft Xavier een positieve mindset en deelt hij graag zijn ideeën met anderen. Xavier: “Life is short and fragile, so living consciously and making the most of every moment is crucial.” Zijn doel is om mee te werken aan de internationale groei van ProDiag en om een blijvende geschiedenis op te bouwen met het team. Zijn vrije tijd vult hij graag met sport en natuur, hij houdt ervan om lange afstanden te hardlopen, te sneeuw boarden en te wandelen met zijn familie.

Julia heeft na haar BSc in Biologie en Medische Research behaald te hebben gewerkt voor verschillende moleculairbiologische bedrijven. Hierdoor heeft ze veel ervaring met onder andere PCR gerelateerde technieken opgedaan. Julia houdt ervan om haar kennis te vertalen naar trainingen en uitleg te geven aan anderen. Ook gaat ze uitdagende problemen niet uit de weg en houdt ze ervan om op een creatieve manier oplossingen te bedenken. Julia’s belangrijkste drijfveer is het helpen en ondersteunen van anderen en daarmee bij te dragen aan een gezondere en betere wereld.

Renske heeft een achtergrond in de voedingsleer en heeft als taak Executive Assistant. Zij coördineert afspraken voor het management, verzorgt HR zaken en betalingen

Na afronding van zijn studie Medische Laboratorium Technologie aan de Makerere Universiteit in Uganda, heeft Raymond gewerkt op verschillende posities in laboratoria en binnen de diagnostiek, onder andere bij de “Central Public Health Laboratories (CPHL)”. Hij vindt het fantastisch om zijn steentje bij te dragen binnen de gezondheidszorg, daarnaast is het zijn passie om het onbekende te ontdekken en dit houdt hem dan ook professioneel gezien in beweging! Hij werkt hard en vindt het geweldig om zijn kennis en ervaring met betrekking tot PCR te delen met anderen.

Gerhard heeft al ruim 25 jaar ervaring in het onderhouden, repareren, en reviseren van machines. Gerhard is opgeleid als chemisch laborant en heeft door scholing kennis opgedaan in de vakgebieden: elektronica, besturingstechniek, elektrische installaties, hydrauliek, Pneumatiek en mechanische systemen

John is verantwoordelijk voor alle logistieke werkzaamheden.

John zorgt voor een nette boekhouding en externe verslaglegging.

Externe partners

  • Joris Kramer @Emazing: website onderhoud
  • Susanne Dusink @H2R: marketing en DTP studio

Adviseurs

  • Jan van den Boer: commercieel en all-round adviseur