Ter ere van Wereld Vitamine D Dag bieden we een korting van 20% aan op onze Vitamine D testen

2 November: Wereld Vitamine D Dag! 

Wereld Vitamine D Dag werd voor het eerst gehouden in 2009 om meer aandacht te vragen aan de problemen die kunnen ontstaan rondom een Vitamine D tekort en om de noodzaak van goede Vitamine D niveaus in het bloed verder te benadrukken.

Vitamine D is essentieel voor veel verschillende functies in ons lichaam, inclusief de bijdrage aan een normaal functioneren van het immuun systeem, maar ook het behoud van een gezonde bot en spierstructuur. Hoewel veel mensen het belang van een gezond vitamine D niveau begrijpen, is Vitamine D tekort nog steeds een groot probleem aangezien veel mensen hebben niet eens weten dat ze een vitamine D tekort hebben.

De eerste stap om jouw Vitamine D tekort te overwinnen is het meten van jouw huidige Vitamine D status en, als er een Vitamine D tekort wordt gevonden, in samenwerking met een gezondheidsprofessional een supplementatie plan te maken.

Start vandaag nog om problemen in de toekomst te vermijden!

Ter ere van Wereld Vitamine D Day bieden we een korting van 20% aan (van 2 t/m 9 November 2021) op onze Vitamine D Zelftest en onze Vitamine D test cassettes voor professioneel gebruik. Gebruik hiervoor de promotie code: WVDD2021 en bestel jouw testen vandaag nog!

Je kunt onze vitamine D producten hier vinden.

Wil je meer weten over Wereld Vitamine D Dag? Bezoek dan de officiële website.Ter ere van Wereld Vitamine D Day bieden we een korting van 20% aan op onze Vitamine D testen

Vergelijkbare berichten